Verbouwing met warme uitstraling

Verbouwing met warme uitstraling
./images/projecten/PolikliniekBenedenLeeuwen/PolikliniekBenedenLeeuwen01.jpg
./images/projecten/PolikliniekBenedenLeeuwen/PolikliniekBenedenLeeuwen02.jpg
./images/projecten/PolikliniekBenedenLeeuwen/PolikliniekBenedenLeeuwen03.jpg
./images/projecten/PolikliniekBenedenLeeuwen/PolikliniekBenedenLeeuwen04.jpg
./images/projecten/PolikliniekBenedenLeeuwen/PolikliniekBenedenLeeuwen05.jpg
./images/projecten/PolikliniekBenedenLeeuwen/PolikliniekBenedenLeeuwen06.jpg
./images/projecten/PolikliniekBenedenLeeuwen/PolikliniekBenedenLeeuwen07.jpg
./images/projecten/PolikliniekBenedenLeeuwen/PolikliniekBenedenLeeuwen08.jpg
./images/projecten/PolikliniekBenedenLeeuwen/PolikliniekBenedenLeeuwen09.jpg
./images/projecten/PolikliniekBenedenLeeuwen/PolikliniekBenedenLeeuwen10.jpg
./images/projecten/PolikliniekBenedenLeeuwen/PolikliniekBenedenLeeuwen11.jpg
./images/projecten/PolikliniekBenedenLeeuwen/PolikliniekBenedenLeeuwen12.jpg
./images/projecten/PolikliniekBenedenLeeuwen/PolikliniekBenedenLeeuwen13.jpg
Omschrijving:

Verbouwen van de voormalige recreatiezaal St. Elizabeth tot polikliniek in opdracht van Ziekenhuis Rivierenland. Het moest een 'warme' uitstraling krijgen en geen standaard 'wachtruimte' worden. Vandaar dat gekozen is voor een felle kleur en prachtige afbeeldingen van bloesem.

Het (interieur)ontwerp is van de hand van ons architectenbureau. De verbouwing is gerealiseerd door ons zusterbedrijf Bouwbedrijf J.C. van Kessel.

Details
Opdrachtgever
Ziekenhuis Rivierenland
Interieurarchitect
Van Kessel Architectuur en Projectmanagement bv
Status
Gereed
Oplevering
September 2012
Adres
Beatrixstraat 20
Postcode
6658 EK
Plaats
Beneden-Leeuwen
Categorie├źn
Kantoor- en bedrijfspanden, Interieur, Renovatie

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin