Bedrijfspand met showroom

Bedrijfspand met showroom
./images/projecten/88/Kleyn foto 1 960x400.jpg
./images/projecten/88/Kleyn foto 2 960x400.jpg
./images/projecten/88/Kleyn foto 3 960x400.jpg
Omschrijving:

Voertuigen en logistieke dienstverlening
Kleyn is wereldwijd één van de grootste handelsondernemingen op het gebied van gebruikte bedrijfsvoertuigen. U vindt er een permanente voorraad van ongeveer 1200 tweedehands voertuigen (vrachtwagens, opleggers, aanhangwagens, bestelwagens en bouwmachines). Daarnaast onderscheidt Kleyn zich door een hoogwaardige technische en logistieke dienstverlening aan zijn klanten. Kleyn heeft ook een divisie voor nieuwe en gebruikte touring-car bussen. Hiervoor hebben wij in 2002 de nieuwe huisvesting gerealiseerd:

Showroom
De showroom is een ‘open bussenloods’. Langgerekt met aan de beide lange zijden veel glas, en aan de korte zijden metselwerk blokken waarin een poetsplaats en werkplaats aan de ene zijde, en kantoren in 2 lagen aan de andere zijde zijn geplaatst. Het pand is direct (en evenwijdig) aan rijksweg A15 gelegen.  Aan de Kleyn-terrein zijde bestaat de gevel van de showroom vrijwel geheel uit grote overheaddeuren met veel glas (deuren: 7,1 x 4,6 meter).

Blikvanger
Als blikvanger en gezichtsbepalend element zijn de metselwerkvlakken verbijzonderd uitgevoerd: door verticale glazenbouwsteenstroken visueel ‘los’ van de hoofdbouwmassa, waardoor het een echte schijf is geworden, zijn deze schijven ook nog breder en afgeschuind uitgevoerd.

Interieur
Voor het interieur hebben wij voorstellen gedaan, maar ook al in de ontwerpfase van het gebouw was de wens een gemoedelijke sfeer te creëren. Meestal komen potentiële (bus) kopers met meerdere mensen, vaak familie. Een pleintje, een coffee-corner en een bistro dragen dan bij aan de gemoedelijke sfeer. Ook het kantoorpersoneel en verkopers maken gebruik van deze informele ruimten.

Details
Opdrachtgever
Kleyn Groep
Architect
Van Kessel Architectuur en Project Management
Aannemer
Bouw- en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel
Status
Gereed
Plaats
Vuren (aan de A15)
Categorie├źn
Kantoor- en bedrijfspanden, Winkels en showrooms
Overig
brutovloeropp. ca. 2800 m2

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin