Kantoren, reparatie-werkplaatsen, magazijnen en showroom.

Kantoren, reparatie-werkplaatsen, magazijnen en showroom.
./images/projecten/89/HiFi foto 1 960x400.jpg
./images/projecten/89/HiFi foto 2 960x400.jpg
./images/projecten/89/HiFi foto 3 960x400.jpg
Omschrijving:


Indeling fases
In gebouw ‘fase 1’ zijn kantoren, reparatie-werkplaatsen en magazijnen gevestigd, aan de overzijde van de straat: ‘fase 2’ zijn de showroom en magazijnen gevestigd. Beide gebouwen zijn door ons ontworpen en door Bouw- en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel bv te Geldermalsen gebouwd.

Info- en democentrum
In gebouw ‘fase 2’ is Look en Listen Info- en Democentrum gevestigd. Verdeeld over 3 etages op een totale oppervlakte van ca.1500m² presenteren vier importeurs (Penhold, Penta electronics, Metz Nederland en A.P.I. Benelux) het complete programma van 12 hoogwaardige fabrikanten met beeld en geluid producten. In het centrum kunnen consumenten alle producten bekijken en beluisteren.

Het Look & Listen info en demo centrum is een initiatief van een viertal samenwerkende importeurs, die al reeds lang op de Nederlandse markt actief zijn. Door de handen in een te slaan is een, voor Europa, uniek centrum ontstaan, waar de consument en de aangesloten dealer zijn of haar voordeel mee kan doen. Voor elk wat wils, van klein tot groot, van heel betaalbaar tot heel kostbaar. De diverse installaties staan overzichtelijk opgesteld in ruimten met de omvang van een gemiddelde woonkamer. Lekkere tweezitters nodigen uit om de beelden en geluiden ‘in het echt’ te ondergaan.

Kantoor met opvallende entree
Vaak zijn kantoren vóór een hal vaak kleiner, in dit geval is juist het kantoor hoger, en vrij breed wat een apart beeld oplevert: het gebouw heeft een statige uitstraling, verticale raamstroken en een opvallende entree. Deze entree ligt centraal en is omgeven door kaders (portalen) van blauw tegelwerk, glas en rvs. Binnen zijn centraal (in het midden van de showroom over 3 lagen) luxe afgewerkte trappen en een mooie lift geplaatst.

Details
Opdrachtgever
Poppen Beheer BV
Architect
Van Kessel Architectuur en Project Management
Aannemer
Bouw- en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel bv
Status
Gereed
Plaats
Geldermalsen
Categorie├źn
Kantoor- en bedrijfspanden
Overig
brutovloeropp. ca. 2330m2

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin