Nieuw bedrijfspand met kantoren

Nieuw bedrijfspand met kantoren
./images/projecten/75/Gerlo foto 1 960x400.jpg
./images/projecten/75/Gerlo foto 2 960x400.jpg
./images/projecten/75/Gerlo foto 3 960x400.jpg
Omschrijving:

Sfeerartikelen voor uw interieur
Gerlo Design ontwerpt, produceert en verkoopt luxe sfeerartikelen ter verfraaiing van het interieur. Gerlo Design ontwerpt het grootste deel van de collectie zelf, en met name kaarsen. Als kaarsenproducent werken ze slechts in grote volumes.

Warme uitstraling
Naast diverse functionele aspecten diende het gebouw een warme uitstraling te hebben. Hiervoor zijn aan de buitenzijde getoogde prefab betonnen gevelelementen toegepast met tussenliggende verticale stroken van siergrind en is een nadrukkelijke groen reflecterende glassoort gebruikt.

Binnen een andere wereld
Binnen in de kantoorruimte waant men zich in een andere wereld door een enigszins romantische afwerking, historische detaillering en bijzonder warm kleurgebruik. In het gebouw is tevens een cash & carry, een bedrijfsrestaurant, een kantine, een professionele keuken, twee showrooms, een groot magazijn, een expeditie met laadkuil en laaddocks en een kaarsenproductie aanwezig.

Maatwerk veiligheid
Het gebouw is, gezien het opgeslagen product kaarsen, volledig gesprinklerd middels een ESFR sprinklerinstallatie met als watervoorraad een reinwaterkelder onder het gebouw. Voor de kaarsenproductie is, gezien de warmteafgifte, een maatwerk klimaat- en ventilatiesysteem bedacht waarbij zoveel mogelijk warmte direct bij de productie van de kaarsen wordt afgezogen.

Details
Opdrachtgever
L&S Vastgoed bv te Beusichem
Architect
Van Kessel Architectuur en Projectmanagement BV
Aannemer
Bouw- en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel bv te Geldermalsen
Status
Gereed
Plaats
Geldermalsen
Categorie├źn
Kantoor- en bedrijfspanden
Overig
bruto vloer opp ca. 8.175 m2

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin