Alle bouwwerkzaamheden afgelopen 25 jaar

Alle bouwwerkzaamheden afgelopen 25 jaar
./images/projecten/73/Ameron foto 1 960x400.jpg
Omschrijving:

Ameron
Ameron is wereldwijd de grootste producent voor watertransportleidingen en fiberglas-composietbuizen voor olietransport, chemische stoffen, vloeibare metalen en specialistische materialen en produkten voor industriële projecten. Ameron heeft vestigingen in Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa en Azië. Tevens zijn er samenwerkingsverbanden met bedrijven in o.a. het Midden-Oosten.

25 jaar aan werkzaamheden
Voor de vestiging Geldermalsen heeft ons architectenburo de afgelopen 25 jaar bijna alle voorkomende bouwwerkzaamheden ontworpen, getekend en begeleid. Het terrein is ruim 7 hectare groot met bijna 3 hectare aan bebouwd oppervlak.Vrijwel alle bouwwerken zijn door Bouw- en aannemingsbedrijf J.C. van Kessel gebouwd. Tot deze uitgevoerde werken behoren o.a. een hotroom, vatenloods, testoven, sprinklerruimte, portiersloge, 20 en 40 ft buizen-fabrieken, kantoren, een ondergronds en bovengronds tankenpark, diverse buizenoplagplaatsen, een verffabriek, een verfmagazijn en produktiewerkplaatsen. Voor dit terrein verzorgen wij ook milieutekeningen en tekeningen voor gebruiksvergunningen, asbestsaneringsplannen, restylingen van interieur en exterieur. Onze werkzaamheden zijn altijd uitgevoerd volgens de (toen) geldende CPR 15-1 en CPR 15-2 normen. Thans zijn dit PGS 15 normen. (De Commissie voor Preventie van Rampen door gevaarlijke stoffen (CPR) is opgeheven. In 2004 is de (onafhankelijke) Adviesraad gevaarlijke stoffen ingesteld. In 2005 is gestart met de omzetting van de CPR richtlijnen naar de Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen (PGS). Deze richtlijnen vervangen de veelgebruikte CPR richtlijnen.)

In 2005 is een deel van Ameron afgesplitst en als PPG international verdergegaan.PPG concentreert zich op coatings, Ameron op produktie van buizen. Ook voor PPG hebben wij inmiddels verschillende werkzaamheden uitgevoerd.

 

Details
Opdrachtgever
Ameron International Corporation
Architect
Van Kessel Architectuur en Projectmanagement BV
Aannemer
Bouw- en aannemingsbedrijf J.C. van Kessel
Status
Gereed
Plaats
Geldermalsen
Categorie├źn
Kantoor- en bedrijfspanden

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin