Overzicht

De bewoners nemen hun intrek in het nieuwe pand


Eind december hebben we de laatste werkzaamheden verricht voor Zorglandgoed Bloemfonteijn. Vanaf 2 januari hebben de eerste bewoners hun intrek genomen.

Bloemfonteijn is een zorglandgoed waar mensen met een verstandelijke beperking vrijuit kunnen wonen, ‘werken’ en leven. In de privacy van een eigen studio, met 24 uur professionele zorg en 6 hectare aan mogelijkheden voor dagbesteding. Wij hebben het ontwerp voor dit zorglandgoed mogen maken. Onze zusterbedrijf Bouw- en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel realiseerde de bouw ervan. Via foto's laten we u de voortgang van de bouw zien. Deze foto's zijn van de periode 13 december - 2 januari.

Dit zijn voorlopig de laatste foto's. In het voorjaar, als alles in bloei staat zullen we u weer wat prachtige plaatjes laten zien.

Wallpowers

Om veel kleur te krijgen in het zorgpaviljoen, hebben we gekozen voor veel fotobehang, ook wel wallpowers genoemd. En we zijn erg tevreden over het resultaat. Op de foto de activiteitenruimte beneden met de toepasselijke naam Lui-paard (lui van snoezelen en paard van het sporten). De grote foto leek ons wel passend…..  
wallpowers 1

Winter Wonderland

Na een prachtige dag tijdens de eerste paal,  de eerste boom tijdens boomplantdag, de eerst steen en de open dag van 1 november, heeft het weer niet helemaal meegezeten deze laatste fase. Het beeld van zaterdag de 27ste is wel prachtig. 
Winter wonderland

Naambordjes bevestigd
Een van de laatste activiteiten voordat we de bewoners kunnen gaan ontvangen, is het bevestigen van de naambordjes naar de eigen kamerdeur. Deze naambordjes zijn heel bijzonder. De bewoners hebben namelijk zelf het ontwerp gemaakt. 
naambordje

De rode loper ligt klaar……
Belangrijke mensen worden vaak met de rode loper ontvangen. De bewoners en de medewerkers zijn voor ons hele belangrijke mensen. Daarom ligt de rode loper klaar………………….Van Harte Welkom !!
rode loper

Eerste bewoners met een mooie bos bloemen ontvangen.
Een bijzondere verrassing vandaag. Alle bewoners hebben een prachtig boeket bloemen gekregen. Deze bloemen, afkomstig van bloemenkwekerij Retine en zijn aangeboden door Lauwrens en Louw van Londen.
bloemen

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin