Overzicht

Bouwen aan de 1e verdieping, het dak erop, de trap is er, begonnen met metselen, en meer!


Bouw 1e verdieping
Vorige week maandag is er een aanvang gemaakt met het bouwen van de 1e verdieping. Alle blokken van de binnenmuren zijn aangevoerd en met een kraan op de plek gezet. Daarna is gestart met het lijmen. Aan het einde van de week stond de 1e verdieping overeind.

Dak erop
De verdiepingsvloeren zijn op de drie woonkamers gelegd. Het dak zit er nu dus op. In de woonkamers hebben we mooie, hoge plafonds ontworpen, waardoor er een groot ruimtelijk effect ontstaat. In combinatie met de grote ramen, heb je het gevoel dat je echt buiten zit.

De stenen voor de buitenmuren zijn gearriveerd
De stenen zijn gebracht die gebruikt gaan worden voor de buitenmuren. Mooie, sprekende stenen in een warme rode kleur. Deze week start het metselwerk.

Trap gearriveerd
Vrijdag 16 mei is de trap gearriveerd. Het is een betonnen exemplaar die uit 2 delen bestaat. Ieder deel weegt 3 ton. Straks een mooi stofje erop en een leuning erlangs en hij kan gebruikt gaan worden.

2e steen gelegd…..
Maandag 19 mei is de 2e steen gelegd. Uiteraard hebben we de eerste steen bewaard tot 7 juni, de datum dat we daar uitgebreider bij stil gaan staan. De metselaars zijn volop bezig en het resultaat mag er zijn.

bloemfonteijn 1e verdieping 1 bloemfonteijn 1e verdieping 2 bloemfonteijn 1e verdieping 4 bloemfonteijn 1e verdieping 5 bloemfonteijn binnenmuur 1 bloemfonteijn binnenmuur 2 bloemfonteijn binnenmuur 3 bloemfonteijn binnenmuur 8 bloemfonteijn dak op woonkamer 1 bloemfonteijn dak op woonkamer 2 bloemfonteijn dak op woonkamer 3 bloemfonteijn dak op woonkamer 4 bloemfonteijn stenen buitenmuren 1 bloemfonteijn stenen buitenmuren 2 bloemfonteijn stenen buitenmuren 3 bloemfonteijn stenen buitenmuren 4 bloemfonteijn stenen buitenmuren 5 bloemfonteijn trap 1 Bloemfonteijn trap 2 Bloemfonteijn trap 3 Bloemfonteijn metselen 1 Bloemfonteijn metselen 2 Bloemfonteijn metselen 3 Bloemfonteijn metselen 4

 

 

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin