Overzicht

FruitNL uit Ommeren heeft het initiatief genomen om haar bedrijf beter te gaan ontsluiten.


FruitNL uit Ommeren heeft het initiatief genomen om haar bedrijf beter te gaan ontsluiten.Het bedrijf welke al een groot aantal jaren actief is in de fruitsector mag zeker gezien worden binnen de gemeente Buren. Naast de fruitteelt in haar, in de nabijheid gelegen boomgaarden, houdt zij zich bezig met de opslag, sortering, handel en transport van fruit. Het bijgevoegde filmpje laat mooie beelden zien van haar teeltactiviteiten.  

De huidige bedrijfsontsluiting is gelegen aan de Dokter Guepinlaan 11 te Ommeren en laat tijdens de werkweek de nodige vrachtwagenbewegingen per dag zien. Een situatie die velen graag anders zouden willen zien. Hiertoe heeft het bedrijf dan ook het initiatief genomen om stappen te zetten om de ontsluitingssituatie te kunnen gaan veranderen.

Tevens wil het bedrijf de fruitkisten allemaal bij haar bedrijf binnen gaan opslaan. Hierdoor zullen er minder transportbewegingen naar de huidige externe opslagvoorzieningen noodzakelijk zijn. Al met al een bedrijfshuisvestingsoptimalisatie die veel winnaars gaat opleveren.

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin