Overzicht

Voor Van Amerongen in Tiel hebben we een ontwerp gemaakt om meer kantoorruimte te creƫren.


Voor Van Amerongen hebben wij in 2007 een functioneel en modern kantoor en bedrijfsruimte ontworpen op het bedrijventerrein Medel in Tiel.

Omdat het kantoor inmiddels te klein is wordt een stuk van de bedrijfsruimte op de eerste verdieping nu ingericht als kantoor. Wij hebben hiervoor het ontwerp mogen maken en de vergunningsaanvraag geregeld. Daarnaast hebben we ook een interieurvoorstel gedaan. In het ontwerp is een groot stuk uit de gevel gehaald en hier wordt een uitstekend element gemaakt en ingevuld met een aluminium raamkozijn van ons zusterbedrijf Entropal. Dit zorgt voor veel licht in het nieuwe kantoor.

Ons zusterbedrijf Bouw- en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel zorgt momenteel voor de realisatie van dit project. Op de foto's zijn de bouwvakkers het stalen kader aan het monteren. Kom binnenkort nog eens terug op de site om het resultaat te zien. We hebben ook vast enkele tekeningen geplaatst om u een voorproefje te geven van het eindresultaat.

Is uw pand ook aan een verbouwing of uitbreiding toe? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0345 589 420.

nieuw kozijn voor verbouwing 2 Small nieuw kozijn voor verbouwing 3 Small

Van Amerongen tekening 3
Van Amerongen tekening 2

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin