Overzicht

Afgelopen week zijn weer veel vorderingen gemaakt bij de bouw van Zorglandgoed Bloemfonteijn.


In het hart van de Betuwe liggen Varik en Heesselt. Aan de rand van deze dorpen, tussen de fruitbomen, bloeit iets heel bijzonders op. Een zorglandgoed waar mensen met een verstandelijke beperking vrijuit kunnen wonen, ‘werken’ en leven. In de privacy van een eigen studio, met 24 uur professionele zorg en 6 hectare aan mogelijkheden voor dagbesteding.

Wij hebben het ontwerp voor dit zorglandgoed mogen maken. Ons zusterbedrijf Bouw-en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel realiseert de bouw ervan. Via foto's laten we u de voortgang van de bouw zien. Deze foto's zijn van de periode 13-19 oktober.

Eerste vijvers nu op diepte
De 1e vijver aan de zijde van de woning is nu op diepte gegraven. 1 meter op het diepste punt met langs de zijkanten voor de veiligheid eerst een stukje van maar 20 cm. diep. Ook de 2e en 3e vijver zijn  al op diepte gekomen en hebben hun definitieve vorm gekregen. Volgende week komt het folie erin en daarna het water.
aanleg vijvers 15 aanleg vijvers 16 
aanleg vijvers 17 aanleg vijvers 18
    
Aanleg van gas en water naar het zorgpaviljoen
Gisteren en vandaag zijn de mensen van Liander en Vitens bezig geweest om gas en water aan te sluiten. Komende week komt daar de elektra en KPN bij.  
aanleg gas water 1 aanleg gas water 2

Grondwerk rondom zorggebouw in de eindfase
Alle grondwerkzaamheden rondom het zorggebouw komen in de eindfase. Jammer dat het een beetje nat is maar de mannen van Van Doorn laten zich niet uit het veld slaan. Ook de verbindingen tussen de vijvers worden gelijk aangelegd   
grondwerk 2 copy grondwerk 3

Lift gearriveerd
Gisteren is de lift op het zorglandgoed gearriveerd. In onderdelen werd het geheel naar binnen gebracht. Er ontstond een klein probleempje: een onderdeel was breder dan de deur. Gelukkig brachten de monteurs uitkomst. Het betreffende onderdeel werd uit elkaar gehaald en in stukjes op de plek gelegd.  
lift 1 lift 5

Bekabeling gelegd 
Vandaag is de bekabeling gelegd voor zowel internet als telefoon.
bekabeling 2 bekabeling 3  

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin