Overzicht

Afgelopen weken is gestart met de aanleg van de nutsvoorzieningen en verder gewerkt aan de fietsenberging en het straatwerk.


Zorglandgoed Bloemfonteijn
In het hart van de Betuwe liggen Varik en Heesselt. Aan de rand van deze dorpen, tussen de fruitbomen, bloeit iets heel bijzonders op. Een zorglandgoed waar mensen met een verstandelijke beperking vrijuit kunnen wonen, ‘werken’ en leven. In de privacy van een eigen studio, met 24 uur professionele zorg en 6 hectare aan mogelijkheden voor dagbesteding.

Wij hebben het ontwerp voor dit zorglandgoed mogen maken. Ons zusterbedrijf Bouw-en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel realiseren de bouw ervan. Via foto's laten we u de voortgang van de bouw zien. Deze foto's zijn van de periode 8 - 30 september.

Berging voor de speciale fietsen in de maak
Vrijdag is het hoogste punt van de berging voor de speciale fietsen bereikt. De komende week zal deze mooie ruimte meer vorm gaan krijgen.

berging fietsen in de maak 1 berging fietsen in de maak 3

Laatste stukje vloer erin
Het laatste stukje van de bovenvloer ligt erin. Nu kan het drogen beginnen.
laatste stuk vloer 1 laatste stuk vloer 4

Terras aan de zuidzijde bijna klaar
Nog een klein stukje en het terras aan de zuidzijde is klaar. Een mooie plek om te zitten.
terras zuidzijde bijna klaar 1 terras zuidzijde bijna klaar 2

Tegelzetter begonnen
Afgelopen week is de tegelzetter al begonnen. Een aantal dagen eerder dan gepland en intussen zijn er al een aantal badkamers af. De tegels zijn van het merk Villeroy & Boch en worden geleverd door Middelkoop uit Culemborg.
tegelzetter 1 tegelzetter 4

Straatwerk nadert de voordeur
Het straatwerk rondom het zorgpaviljoen vordert al aardig. De mannen van Van Doorn zijn al aardig onderweg naar de voordeur.
straatwerk 12 straatwerk 13

Zorglandgoed Bloemfonteijn krijgt feestelijke cheque van NSGK
De Stichting Anders wordt Gewoon op Zorglandgoed Bloemfonteijn kreeg onlangs feestelijk bezoek. De stichting ontvangt een bijdrage van 12.500 euro van NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Die werd, als verrassing, overhandigd tijdens een bijeenkomst van de toekomstige bewoners van het Zorglandgoed.
cheque NSGK 1 cheque NSGK 2

Nutsvoorzieningen in aanleg
Op dit moment worden de voorbereidingen getroffen om de nutsvoorzieningen aan te gaan leggen. Zowel elektra, gas, water als communicatie worden nu aangelegd.
nuts 2 nuts 3

Voorbereidingen voor de afwerking van de plafonds
Morgen wordt er gestart met het afwerken van de plafonds. Hiervoor zijn eerst de nodige voorbereidingen nodig: voorsmeren en afplakken.
afwerking plafonds 2 afwerking plafonds 3

Voorplein in de afbouwfase
Aan het voorplein wordt veel werk verricht. Het plaatsen van de vetafscheider, het leggen van de rioleringsbuizen en het op hoogte brengen van de grond zijn de komende dagen de grote werkzaamheden.
voorplein afbouwen 1 voorplein afbouwen 2
voorplein afbouwen 3 voorplein afbouwen 4

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin