Overzicht

Dakisolatie, overstekken, bruggen, kozijnen, zetwerk, dakbedekking... het gaat maar door!


Via foto's laten we u de voortgang van de bouw van zorglandgoed Bloemfonteijn zien. Deze foto's zijn van de periode 14 juli t/m 22 juli.

Volgende fase van de dakisolatie
Nadat zaterdag de onderlaag was aangebracht, volgde vandaag de volgende fase. Een mooie, egale laag van gemengde piepschuimbolletjes en cement is op het dak gesmeerd. Nu nog de primer en de dakbedekking en alles is waterdicht.   
fase 2 dakisolatie 1 fase 2 dakisolatie 2
fase 2 dakisolatie 4 fase 2 dakisolatie 5

Waterleiding en wateraanvoer vijvers
De mannen van Interpomp zijn vandaag van start gegaan met het aanleggen van het volgende stuk van de waterleiding naar het dierenverblijf en van de aanvoerleidingen voor de vijvers en beregening. Mooi stukje vakwerk.  

interpomp 1 interpomp 5

Zetwerk overstek wordt bevestigd
Stukje voor stukje wordt het zetwerk op de buitenkant van de overstek bevestigd. Mooi strak materiaal dat straks goed te onderhouden is en lang mooi blijft. Wij kijken graag met u mee bij de keuze van de juiste materialen voor uw gebouw. Dankzij onze ervaringen die we delen met ons bouwbedrijf en ons Vastgoed bedrijf zorgen we voor een natuurlijke selectie van de beste materialen. Door de gezamenlijke kennis te delen verbeteren we de gehele keten.  
zetwerk 1 zetwerk 2

Eerste brug geplaatst
De eerste brug op het landgoed is geplaatst. Deze ligt aan de achterzijde van het brede perceel en verlengt de struinroute, over het landgoed Bloemfonteijn, naar de Waalbandijk. Er komt nog een officieel moment waarop de brug in gebruik wordt genomen.
1e brug 1 1e brug 4

Dakbedekking in aanleg
Vandaag is er gestart met het dichten van het dak door middel van de dakbedekking. Nadat eerst de isolatie was aangebracht, is er een primer opgebracht en nu dus de dakbedekking.   
dakbedekking 1 dakbedekking 2
dakbedekking 4 dakbedekking 5

Eerste kozijnen en glas geplaatst
Ons zusterbedrijf Entropal uit Geldermalsen heeft deze week de eerste aluminium kozijnen afgeleverd. Een aantal zijn al in de gevel gemonteerd en voorzien van glas.   
entropal 1 entropal 2
entropal 3 entropal 4

De schoorsteenplaat ligt ook op z’n plek
Eigenlijk is vandaag pas echt het hoogste punt van het gebouw bereikt. Een grote kraan kwam eraan te pas om de enorme schoorsteenplaat op z’n plek te leggen. Dat leverde mooie plaatjes op (en een mooie schoorsteen uiteraard).   
schoorsteenplaat 3 schoorsteenplaat 4 schoorsteenplaat 5

Eerste stukje overstek afgewerkt
Een erg precies werkje, het afwerken van de overstek. Daarvoor ook het deskundige oog van de meester.  
overstek afwerking 1 overstek afwerking 2

Project van de week bij het Oranje Fonds
Het project van Zorglandgoed Bloemfonteijn is het project van de week geworden bij het Oranje Fonds. Daar zijn wij uiteraard heel erg trots op. Binnenkort kunt u op de site van Bloemfonteijn meer lezen over de opzet van de Stichting Anders Wordt Gewoon. Een stichting die is opgezet om ontmoetingen tussen mensen met en zonder beperking mogelijk te maken. Om dit te kunnen realiseren hebben de oprichters het Oranje Fonds gevraagd om hen daarbij te helpen. Het is dan ook fantastisch dat ze het project van de week geworden zijn. Koning Willem Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.
project van de week 1 project van de week 2

Bovenverdieping voorzien van kozijnen
Entropal heeft vandaag de bovenverdieping volledig voorzien van kozijnen. Voor de benedenverdieping zijn ze in de maak.  
entropal 7 entropal 8
entropal 9 entropal 10

Overstek nu helemaal compleet
Met het bevestigen van de profielen is de overstek nu helemaal compleet. Nog even een doekje om de vingerafdrukken te verwijderen en er is weer een onderdeel af.  
overstek klaar 1 overstek klaar 3 

 

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin