Overzicht

Directeur Adrie van Kessel praat ons bij over de opgaande trend van verduurzaming en renovatie van bestaand vastgoed.


Directeur Adrie van Kessel praat ons bij over de opgaande trend van verduurzaming en renovatie van bestaand vastgoed. "In de voorgaande decennia is er bijzonder veel gebouwd en door de economische ontwikkelingen komen veel van die panden nu leeg te staan. Is een pand te gedateerd, dan is sloop en nieuwbouw op zijn plaats. We zien echter steeds meer dat er gekozen wordt voor herbestemming of dat eigenaren een pand laten voldoen aan milieu- en keurmerkeisen.
only-for-men-winkel-foto-1-960x400
Zo hebben we in opdracht van Ziekenhuis Rivierenland de voormalige recreatiezaal St. Elizabeth in Beneden-Leeuwen verbouwd tot polikliniek. Herbestemming (ook wel revitaliseren genoemd) betekent wel dat je een pand moet aan passen aan hedendaagse eisen. Niet alleen de restyling is belangrijk, maar ook is een nieuwe functie bepalend voor de wijzigingen die je moet doorvoeren."

We hebben een quickscan ontwikkeld om bestaande én nieuwe panden te kunnen beoordelen op duurzaamheid. We willen klanten inzicht geven wat je kunt doen om het gebouw duurzamer te maken of om specifiek gewenste keurmerken te behalen. We maken dat heel concreet. Dankzij de diversiteit in onze groep kunnen we dat ook. Dat gaat niet alleen om een sprankelend design van een nieuwe gevel, maar bijvoorbeeld ook om isolatie, geluidswerendheid, het plaatsen van zonnepanelen en het installeren van warmtepompen."

Interesse in een quickscan? 0345 571 563 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bekijk hier enkele voorbeelden van revitalisatieprojecten:
Winkel Only For Men Geldermalsen
Profile Tyre Center Leerdam
Polikliniek Beneden-Leeuwen

profile-tyrecenter-leerdam

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin