Overzicht

J.C. van Kessel Vastgoed heeft een nieuw concept ontwikkeld. Onder de naam SynergyPark bieden wij flexibele werkplekken en vergaderruimten aan op basis van Het Nieuwe Werken op een uitstekende zichtlocatie aan de A15 vlakbij de A2. Voor meer informatie bezoek onze website www.synergypark.nl!


synergypark 232 x 160

 

J.C. van Kessel Vastgoed heeft een nieuw concept ontwikkeld. Onder de naam SynergyPark bieden wij flexibele werkplekken en vergaderruimten aan op basis van Het Nieuwe Werken op een uitstekende zichtlocatie aan de A15 vlakbij de A2.


De mogelijkheden bij SynergyPark zijn zeer divers: de werkplekken kunnen per uur gehuurd worden tegen een zeer scherp tarief: een volledig ingerichte werkplek is te huur vanaf 4,25 tot maximaal 5 euro per uur. De werkplekken zijn van alle gemakken voorzien. Wij bieden gratis koffie, thee, water en een netwerk, zowel Wi-Fi als bedraad (beiden op open glasvezelnetwerk). Uiteraard kunt u gratis parkeren voor de deur.

Buiten de werkplekken zijn er mogelijkheden om een vergaderruimte te huren. Er is een ruimte waar twaalf mensen bijeen kunnen komen, maar ook in kleinere setting (maximaal zes personen) kunnen mensen uitgebreid brainstormen of een presentatie voorbereiden. Alle reserveringen en ook het bestellen van een lunch kunnen online geregeld worden.


SynergyPark is op werkdagen geopend van 07.00 tot 18.00 uur. SynergyPark is op 7 januari 2013 in gebruik genomen.

Voor meer informatie bezoek onze website www.synergypark.nl!

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin