Overzicht

De kranten staan er vol van. Prince Heerlijk opent binnenkort haar deuren!


Bouwbedrijf J.C. van Kessel bouwt streekwinkel met zomerterras

prince heerlijk erichem update maart 2015 5In Erichem is Bouwbedrijf J.C. van Kessel gestart met de bouw van de streekwinkel met zomerterras 'Prince Heerlijk'. Van de week zijn de kozijnen geplaatst en is gestart met de bevestiging van de schaaldelen. De streekwinkel zal op 4 april geopend worden en ligt aan het nieuwe klompenpad van Erichem.

Eigenaresse Dianne de Ruiter is enorm blij dat haar winkel binnenkort open gaat. Ze doet dit met ondersteuning van haar twee zussen Joanne en Janique. “Op het terras kunnen de wandelaars in alle rust genieten van heerlijke warme en koude dranken waarbij we gebakjes van eigen teelt kunnen serveren,” laat Dianne weten. “Onze vader Johan heeft namelijk een appel- en perenboomgaard. Ook is het mogelijk om verschillende lunchgerechten te nuttigen. Hierbij moet u denken aan eigen gemaakte soep, verschillende luxe broodjes en boerentosti's,” aldus zus Joanne. Janique haakt daarop in. “Voor de mensen die enkel even willen uitrusten en genieten van de omgeving, is er keuze uit verschillende borrelplankjes waar een bijpassende fruitsecco wordt geserveerd.”

prince heerlijk erichem update maart 2015 6Bouwbedrijf J.C. van Kessel, bekend van de vele bouwwerkzaamheden in de wereld van fruitteelt, realiseert de bouw van theetuin. Directeur Adrie van Kessel: “Bij het ontwerp heeft ons architectenbureau van Kessel Architectuur rekening gehouden met de landschappelijke inpassing van de nieuwbouw. Een thema wat steeds belangrijker wordt. Voor de kozijnen is gekozen voor de aluminium producten van Entropal Aluminumbouwers uit Geldermalsen. Een duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk materiaal.”

“De bouw van de winkel verloopt voorspoedig,” aldus Dianne. “We zien dagelijks de vorderingen en hebben zin in de opening op 4 april. Tot die tijd zij we nog druk met het perfectioneren van onze verschillende taarten. Voor in de warme zomermaanden hebben we tevens het allerlekkerste appel- en peren ijs samengesteld. In de streekwinkel zijn uiteraard de producten die we zelf telen te koop. Ook verkopen we diverse aanverwante (fruit)producten, bijna allemaal afkomstig uit de Betuwe, en unieke geschenkpakketten, groentes, boerenkaas en eieren van onze eigen kippen.”

Prince Heerlijk
Luttervelt 30a
4117 GV Erichem

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin