Overzicht

De bouw van Zorglandgoed Bloemfonteijn  in Heesselt is afgerond.


De bouw van Zorglandgoed Bloemfonteijn  in Heesselt is afgerond. De sleutel is afgelopen week officieel overgedragen door Adrie van Kessel van Bouw- en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel aan Rian Verwoert, eigenaar van het Zorglandgoed.

Snelle bouw
sleuteloverdracht 1 Large Medium“De bouw van het zorglandgoed is zeer voorspoedig verlopen, “ aldus Rian Verwoert. “In februari is de eerste paal geslagen, begin mei stond het gehele skelet overeind, en aan het eind van die maand zijn de bouwvakkers begonnen met metselen. Echt ongelooflijk hoe vakkundig en snel er gewerkt is. Toen het metselen éénmaal begon zag je het gebouw dagelijks veranderen. Deze laatste twee maanden is het vooral de inrichting binnen die tot stand komt; de vloeren, verlichting, schilderwerk en het fotobehang. Het is precies geworden zoals we gehoopt hadden, nog beter zelfs,” zegt Rian blij.

Komende weken gaan de bewoners en hun familie de eigen kamers inrichten. Vanaf 2 januari  zullen de eerste bewoners hun intrek nemen in het pand.

Dagbesteding bewoners
Ook rondom het gebouw is aan alles gedacht: een wandelpad, een speel- en ontmoetingsplek, een dierenverblijf en veel groen en fruitbomen. “Hier kunnen de bewoners zich nuttig maken, al naar gelang hun mogelijkheden en rekening houdend met hun beperkingen. De werkzaamheden lopen uiteen van het verzorgen van de dieren tot het onder begeleiding ‘onderhouden’ van het landgoed. Ook binnen is er voldoende ruimte voor dagbesteding voorzien,” licht Rian toe.

Het initiatief Bloemfonteijn
Bloemfonteijn ligt in het hart van de Betuwe tussen Varik en Heesselt. Een zorglandgoed waar mensen met een verstandelijke beperking vrijuit kunnen wonen, ‘werken’ en leven. In de privacy van een eigen studio, met 24 uur professionele zorg en 6 hectare aan mogelijkheden voor dagbesteding.

Ons architectenbureau heeft gezorgd voor het ontwerp van dit zorgpaviljoen. Begin dit jaar is ons zusterbedrijf Bouw- en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel uit Geldermalsen gestart met de bouw ervan. “We voelen ons vereerd dat we mee mochten werken aan dit bijzondere project”, aldus Adrie van Kessel. “We kunnen niet wachten om de eerste bewoners te zien genieten van hun nieuwe thuis”.

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin