Overzicht

Op verzoek van Van Amerongen is er ruw en voor de hand weg gemetseld.


Voor Van Amerongen hebben wij in 2007 een functioneel en modern kantoor met bedrijfsruimte ontworpen op het bedrijventerrein Medel in Tiel. Omdat het kantoor inmiddels te klein is wordt een stuk van de bedrijfsruimte op de eerste verdieping nu ingericht als kantoor. Er is een groot stuk uit de gevel gehaald en hier wordt een uitstekend element gemaakt en ingevuld met een aluminium raamkozijn van ons zusterbedrijf Entropal. Dit zorgt voor veel licht in het nieuwe kantoor.

Wij hebben gezorgd voor het ontwerp en de vergunningsaanvraag van deze verbouwing. Daarnaast hebben we ook een interieurvoorstel gemaakt. De opdracht Van Amerongen was hierbij om niet te kijken naar het metselverband, maar om ruw en voor de hand weg te metselen. Onze metsel-kunstenaars Peter en Stefan van ons zusterbedrijf Bouw- en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel zijn hier mee aan de gang gegaan. De 'gaten' die over blijven worden door een kunstenaar ingevuld met mozaiek, daarin zullen verschillende logo's te zien zijn. Binnenkort het resultaat op onze site!

Is uw pand ook aan een verbouwing of uitbreiding toe? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0345 589 420.


 Van Amerongen metselen 1 Small Van Amerongen metselen 2 Small
Van Amerongen metselen 3 Small

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin