Overzicht

Första Nederland is importeur van kwaliteitsmerken en -artikelen op het gebied van koken en keuken. Naast mooie merken als Peugeot, OXO, Graef, Aerolatte en meer bieden zij een grote collectie basis artikelen voor in en om de keuken. Första levert aan zelfstandige kookwinkels, grootwinkelbedrijven, professionele webshops en horecagroothandel - in Nederland en België. Första Nederland, een tweede generatie familiebedrijf, is gestart in 1991 met hulp van 2 bevriende Zweedse bedrijven. Leuk om te weten dat 'Första’ in het Zweeds 'de eerste' betekent.

Wij hebben de werktekeningen en het ontwerp gemaakt voor het nieuwe pand. Dit gaat om een bedrijfsruimte, kantoor en hallen op bedrijventerrein ‘de Kellen’ te Tiel. De bestaande situatie was een bonte verzameling van verschillende gevels, kleuren en materialen. Alles behalve een eenheid.

Door deze revitalisatie worden de bedrijfsruimten rondom voorzien van verticale metalen donker-zilverkleurige beplating. Deze gaat over de bestaande isolatieplaten heen.
Het kantoordeel was in de oude situatie verticaal geleed met donker glas. Deze puien worden geheel vervangen door een vliesgevel. Het kantoor krijgt daarnaast een horizontale geleding, met een speels wisselend ritme in de licht zilverkleurige dorpels (aluminium bisschopsmutsen) en panelen. De kantoorinvulling wordt licht en open, een ontmoetingsruimte met open keuken en een koppeling met de showroom.

De bestaande daklichtstraat blijft gehandhaafd, deze geeft natuurlijk licht in de verbindingsgang tussen kantoor en hal.
Al met al vormt het pand na de verbouwing (door ons zusterbedrijf Bouwbedrijf J.C. van Kessel) een mooie eenheid.

Forsta 3 Small Forsta 3a Small

afbeelding van Forsta website

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin