Overzicht

Het in mei geopende kantorenpand is op zoek naar bedrijven die een representatief kantoor zoeken en de synergie met andere bedrijven waarderen.


Poppenbouwing 26C in Geldermalsen is een prachtig voorbeeld van de unieke samenwerking tussen onze bedrijven. Wij hebben voor het ontwerp gezorgd, ons bouwbedrijf Bouw- en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel heeft het gebouwd, en nu valt het onder het beheer van ons vastgoedbedrijf J.C. van Kessel Vastgoed. Wij behoren allemaal tot de J.C. van Kessel Groep.

In Bedrijvig Rivierenland staat deze maand een artikel over dit pand. Het in mei geopende kantorenpand is op zoek naar bedrijven die een representatief kantoor zoeken en de synergie met andere bedrijven waarderen.

Wie vanaf de A15 de Randweg in Geldermalsen oprijdt en rechts afslaat, ziet al snel de nieuwe reclamezuil voor het markante pand aan de Poppenbouwing 26C. Op de zuil prijken drie bedrijfslogo’s en vier borden ‘kantoor te huur’. Het in mei geopende kantorenpand is op zoek naar bedrijven tot zeven personen die naast een representatief kantoor met professioneel beheer de synergie met andere bedrijven waarderen.

Lees hier het hele artikel.

Interesse? Er zijn nog kantoren vrij. Lees hier meer over de mogelijkheden om een kantoor te huren op deze locatie.

Poppenbouwing 26c

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin