Overzicht

Flexibel werken is populair en neemt een enorme toevlucht. Bij Synergypark kunt u werken wanneer u wilt.


Wij hebben de Pletterenburg panden getekend, ons zusterbedrijf Bouw- en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel heeft ze gebouwd. Er zijn veel verschillende bedrijven gehuisvest in deze panden, waaronder SynergyPark. Wij hebben dit flexibele kantoor samen met ons bouwbedrijf vorm gegeven en ook voor de inrichting gezorgd.
pletterenburg-foto-6-960x400

Het nieuwe werken
Steeds meer ZZP’ers, MKB-bedrijven, maar ook grotere bedrijven geven de voorkeur aan het nieuwe werken. Werken wanneer en waar u wilt, flexibel werken is populair en neemt een enorme toevlucht.

Bij SynergyPark in Geldermalsen kunt u terecht voor het huren van een vergaderruimte, werkplek of spreekkamer. De werkplekken zijn professioneel en comfortabel ingericht en beschikken over een snelle Wi-Fi verbinding. Koffie en thee staat voor u klaar en ook voor een lunch kunt u terecht. SynergyPark maakt het nieuwe werken tot in detail mogelijk.

synergypark-header-0
SynergyPark is gevestigd in een modern kantorenpark en direct gelegen aan de A15 en slechts enkele kilometers van de A2. Bent u op zoek naar een vergaderlocatie op een ideale locatie in Midden-Nederland? Zoek niet verder. Vanzelfsprekend is er voldoende én gratis parkeerruimte voor de deur.

De diverse flexplekken kunnen bij SynergyPark per uur worden gehuurd. SynergyPark is iedere werkdag geopend van 07:00 tot 18:00 uur.

Kijk voor meer informatie op www.synergypark.nl.

Onlangs stond er een artikel over SynergyPark in Bedrijvig Rivierenland. U kunt dit artikel hier lezen.

Artikel bedrijvig Rivierenland

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin