Overzicht

13 Medium SmallWe hebben net de nieuwe Ruukki documentatiemap ontvangen. Een bron van inspiratie!
Uw huis is een kostbaar bezit. Met de stalen daken en unieke gevelsystemen van Ruukki beschermt u uw huis onder alle omstandigheden. Bovendien zijn ze esthetisch en tijdloos.

De voordelen:
- De Ruukki daken zijn toegesneden op het Noord-Europese klimaat en doorstaan jarenlang de zomerse hitte, herfstregen en winterse vrieskou. De daken zijn bovendien gemakkelijk te onderhouden.
- Staal is een tijdloze keuze. Het gebruik van staal kent een lange traditie. Tegelijk is het op basis van het uiterlijk en de eigenschappen het meest moderne materiaal voor daken. De stalen daken van Ruukki stralen de eenvoud en functionaliteit uit die kenmerkend zijn voor de Scandinavische vormgeving. De simpele vorm past in vrijwel elke omgeving.
- Het feit dat de stalen daken licht zijn, 25% lichter dan bijvoorbeeld dakpannen, en individueel op maat gemaakt worden, zorgt voor eenvoudige installatie op zowel nieuwe als gerenoveerde gebouwen. In veel gevallen kan de bestaande onderconstructie hergebruikt worden.
- Een stalen dak en/ of gevel is volledig waterdicht, licht en duurzaam. De gevel of het dak blijft schoon doordat bladeren en vuil zich niet hechten aan het gladde oppervlak van de coating. Op staal ontstaat geen mosvorming zoals op baksteen of beton.

In samenwerking met SDS uit Ommen hebben wij een Ruukki dak toegepast bij het ontwerp van deze woning in Deil. Onlangs verscheen een artikel over SDS en Ruukki in het blad Architectenpunt. Hieronder vind je een kopie.

Inspiratie Ruukki SDS Ommen Small ruukki

 

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin