Overzicht

Voor firma Kranendonk hebben we het ontwerp en de bouwtechnische tekeningen gemaakt voor een hightech robotfabriek in Tiel. Het pand komt op bedrijvenpark Medel te staan op een prominente plek bij de entree van het bedrijvenpark in de representatieve zone.

Het kantoor is gevat in een blauw kader met vrijwel gesloten zijgevels met verticaal geplaatste lichtstroken. De voorzijde is een glazen vliesgevel met diepteverschillen. De stalen V-vormige kolommen verwijzen naar het hightech karakter van de firma Kranendonk. Kranendonk opereert op het topniveau van de robottechniek en is continu bezig nieuwe robottoepassingen te ontwerpen.

De achtergelegen hallen zijn neutraler van kleur en uitstraling. Er is gekozen voor een praktische, functionele invulling. In de werkplaats / assemblage hal komen twee grote kraanbanen. Ook komt er een hoog bordes, zodat de groepen bezoekers uit binnen- en buitenland de hal en het productieproces kunnen bezichtigen. Verder is er nog een conferentieruimte getekend voor de cursussen en trainigen die er gegeven worden.

De bouw is in handen van Bouw- en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel.

cov int Small

inl int Small

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin