Overzicht

Bij Hol Plant en Kado in Meteren gebruiken we dakpanprofielen om het dak dicht te leggen.


Bij Hol Plant en Kado in Meteren gebruiken we dakpanprofielen om het dak dicht te leggen. Hiervoor maken we gebruik van Kingspan panelen. Dit dakpanpaneel heeft de uitstraling van een traditioneel dak met dakpannen. Dankzij de speciaal ontwikkelde coating is dit stalen dakpanpaneel nauwelijks van een traditioneel pannendak te onderscheiden. Daarnaast heeft het alle voordelen van een geïsoleerd sandwichpaneel zoals hoge isolatiewaarde, lichte constructie en een hoge bouwsnelheid.

Hol Plant en Kado dak dichtleggen 2 Small

Het dakpanpaneel is geschikt voor alle dakapplicaties met een dakhelling groter dan 12┬║ en geeft de architect (Van Kessel Architectuur en Project Management) en opdrachtgever de mogelijkheid om met een modern systeem een traditionele uitstraling te verkrijgen. Het paneel is uitstekend geschikt voor nieuwbouw- en renovatietoepassingen.

Door het geringe gewicht van de panelen is het mogelijk om vrijwel iedere constructie een authentieke dakpanuitstraling te geven. Het paneelsysteem wordt standaard voorzien van een witte stucco binnenafwerking en kan indien gewenst ook worden voorzien van een coating voor specifieke toepassing: HACCP, FARMsafe, AQUAsafe, FOODsafe en CLEANsafe.  

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin