Overzicht

Bekijk nu de foto's van deze streekwinkel en het heerlijke zomerterras.


In Erichem hebben we streekwinkel met zomerterras 'Prince Heerlijk' gerealiseerd. De streekwinkel is sinds Pasen open en ligt aan het nieuwe klompenpad van Erichem.

Eigenaresse Dianne de Ruiter is tevreden. “Op het terras kunnen de wandelaars in alle rust genieten van heerlijke warme en koude dranken waarbij we gebakjes van eigen teelt kunnen serveren. Onze vader Johan heeft namelijk een appel- en perenboomgaard. Ook is het mogelijk om verschillende lunchgerechten te nuttigen. Hierbij moet u denken aan eigen gemaakte soep, verschillende luxe broodjes en boerentosti's,” aldus zus Joanne. “Voor de mensen die enkel even willen uitrusten en genieten van de omgeving, is er keuze uit verschillende borrelplankjes waar een bijpassende fruitsecco wordt geserveerd. Voor in de warme zomermaanden hebben we tevens het allerlekkerste appel- en peren ijs samengesteld. In de streekwinkel zijn uiteraard de producten die we zelf telen te koop. Ook verkopen we diverse aanverwante (fruit)producten, bijna allemaal afkomstig uit de Betuwe, en unieke geschenkpakketten, groentes, boerenkaas en eieren van onze eigen kippen.”

Duurzame bouw
Bouwbedrijf J.C. van Kessel, bekend van de vele bouwwerkzaamheden in de wereld van fruitteelt, realiseerde de bouw van de streekwinkel. Directeur Adrie van Kessel: “Bij het ontwerp heeft ons architectenbureau Van Kessel Architectuur rekening gehouden met de landschappelijke inpassing van de nieuwbouw. Een thema wat steeds belangrijker wordt. Voor de kozijnen is gekozen voor de aluminium producten van Entropal Aluminumbouwers uit Geldermalsen. Een duurzaam en zeer onderhoudsvriendelijk materiaal. Op het dak zijn zonnepanelen van Solar Comfort geplaatst. Ook een lokaal bedrijf uit Geldermalsen die uitstekende kwaliteit biedt.”

Prince-Heerlijk
Luttervelt 30a 4117 GV
Erichem

Streekwinkel Prince Heerlijk - De Ruiter 2 Small Streekwinkel Prince Heerlijk - De Ruiter 5 Small
Streekwinkel Prince Heerlijk - De Ruiter 11 Small Streekwinkel Prince Heerlijk - De Ruiter 13 Small
Streekwinkel Prince Heerlijk - De Ruiter 16 Small Streekwinkel Prince Heerlijk - De Ruiter 18 Small

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin