Overzicht

De dakplaten voor project Luchtenburg in Deil zijn digitaal ingemeten.

 

 


Bij project Luchtenburg in Deil is nu echt het hoogste punt bereikt. De schoorstenen staan op het dak en men is druk bezig met het plaatsen van de dakplaten. Deze zijn allemaal digitaal ingemeten door Unidek PasDak. Een hele puzzel voor onze mannen om alles te plaatsen, maar uiteindelijk klopten alle stukjes.

Unidek PasDak is een pasklaar antwoord op de vraag naar beter en sneller bouwen zonder financiƫle risico's. Met geavanceerde digitale apparatuur wordt de kap vooraf op de bouwlocatie ingemeten waardoor faalkosten volledig worden uitgesloten. Vervolgens wordt Unidek PasDak fabrieksmatig geheel op maat geproduceerd en voorzien van een overzichtelijk legplan met duidelijke coderingen. Dit tesamen wordt als bouwpakket geleverd. Het dak is snel en eenvoudig te monteren en de kwaliteit van het gerealiseerde dak wordt door de procesmatige werkwijze sterk verbeterd.

Bijkomend voordeel is dat er minder afval op de bouwplaats is. Zeker bij een complexe kapconstructie als bij de luchtenburg krijg je met een dergelijke aanpak, strakkere aansluitingen van de dakplaten wat de afwerking met riet zeker ten goede komt. Dit omdat de horizontale en verticale aansluitingen van de dakplaten dampdicht moeten worden afgewerkt om de levensduur en kwaliteit van het rieten dakpakket te kunnen waarborgen. Anders komt er vochtophoping onder in het rieten dak wat niet in alle jaargetijden makkelijk weg kan.

luchtenburg deil  luchtenburg deil  2
luchtenburg deil 3 luchtenburg deil 4
luchtenburg deil 5 luchtenburg deil 6
luchtenburg deil  7

 

 

 

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin