Overzicht

Afgelopen week hebben de mannen weer aan veel verschillende zaken gewerkt bij het zorglandgoed.


Zorglandgoed Bloemfonteijn In het hart van de Betuwe liggen Varik en Heesselt. Aan de rand van deze dorpen, tussen de fruitbomen, bloeit iets heel bijzonders op. Een zorglandgoed waar mensen met een verstandelijke beperking vrijuit kunnen wonen, ‘werken’ en leven. In de privacy van een eigen studio, met 24 uur professionele zorg en 6 hectare aan mogelijkheden voor dagbesteding.

Wij hebben ontwerp voor dit zorglandgoed mogen maken. Ons zusterbedrijf Bouw- en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel realiseert de bouw ervan. Via foto's laten we u de voortgang van de bouw zien. Deze foto's zijn van de periode 1 september - 7 september.

Dakdekkers aan het werk
De 2e laag dakbedekking is aangebracht.
dakdekkers 1 dakdekkers 3

Bekleden stalen balken met brandwerend materiaal
Om de constructie goed te beschermen worden alle stalen balken bekleed met een speciaal materiaal dat lange tijd brandwerend is.
stalen balk bekleden 1 stalen balk bekleden 2

Inzaaien van het volgende gedeelte van de buitenruimte
We profiteren op dit moment van het mooie weer. Een groot gedeelte van de buitenruimte (vanaf het zorgpaviljoen richting de dijk) wordt nu met grote snelheid klaargemaakt en morgen ingezaaid. Mocht het daarna groeizaam weer worden, dan is er over een week of zes een mooi groen landgoed. In het najaar kunnen dan de bomen worden gepland.
inzaaien 6 inzaaien 7

Vloerverwarming en koeling leggen op de benedenverdieping
Ook onze partner Stravers gaat hard door. Op de benedenverdieping worden de slangen gelegd voor de vloerverwarming en vloerkoeling. Zoals al eerder geschreven, meer dan 9 kilometer slang wordt er gebruikt. Op de foto zie je de woonkamer Zon/Oranje.
vloerverwarming 1 vloerverwarming 2

Weer een eerste steen, dit keer van het straatwerk
Vandaag is er gestart met het bestraten van de terrassen. Wederom het leggen van een eerste steen.
straatwerk 1 straatwerk 5


Binnenkozijnen gearriveerd
Vandaag zijn de binnenkozijn voor de woonkamers gearriveerd. Mooie hardhouten kozijnen die straks de scheiding gaan vormen tussen de woonkamer en de hal.
binnenkozijnen 1 binnenkozijnen 2

Nieuwe lading aluminium kozijnen gearriveerd en bevestigd
Vandaag zijn er op de begane grond veel kozijnen geplaatst. Ons aluminiumbedrijf Entropal had er weer een groot aantal klaar gemaakt en deze zijn vandaag allemaal bevestigd in de gevel. Door het bevestigen van de kozijnen, krijgen de gevels ook gelijk een totaal andere uitstraling.
alu kozijnen 1 copy alu kozijnen 2
alu kozijnen 7 alu kozijnen 10

Ook de dakdekkers vorderen aardig
Een gedeelte van het dak is al voorzien van de 2e laag dakdekking.
dakdekkers 5 dakdekkers 6

Het afwerken van de vloeren op de eerste verdieping is begonnen
En ook al aardig gevorderd. Ongeveer tweederde van de verdieping is voorzien van een mooie cementen deklaag. Straks nog egaliseren en de definitieve toplaag kan er dan op.
afwerken vloer 1 afwerken vloer 3 

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin