Overzicht

De bouw van zorglandgoed Bloemfonteijn gaat in sneltreinvaart door. Afgelopen week is er weer veel gebeurd.


In het hart van de Betuwe liggen Varik en Heesselt. Aan de rand van deze dorpen, tussen de fruitbomen, bloeit iets heel bijzonders op. Een zorglandgoed waar mensen met een verstandelijke beperking vrijuit kunnen wonen, ‘werken’ en leven. In de privacy van een eigen studio, met 24 uur professionele zorg en 6 hectare aan mogelijkheden voor dagbesteding.

Wij hebben het ontwerp voor dit zorglandgoed mogen maken. Ons zusterbedrijf Bouw-en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel realiseert de bouw ervan. Via foto's laten we u de voortgang van de bouw zien. Deze foto's zijn van de periode 19 - 25 november. We zien veel vorderingen aan het zorglandgoed, vooral binnen begint de bouw in de eindfase te komen waardoor we een goed beeld krijgen van het uiteindelijke geheel.

Plafonds leggen gestart
Deze week is er gestart met het leggen van de plafonds. En dat gaat heel snel. Bijna de helft van de kamers is voorzien.  
plafonds 1 plafonds 2

Machinaal straten van de toegangsweg
De mannen van Van Doorn zijn heel hard aan het werk om de laatste grote straatwerkklus op het zorglandgoed af te ronden. Op de foto’s is het straatwerk van de toegangsweg mooi zichtbaar.   
machinaal straten 1 machinaal straten 2
machinaal straten 4 machinaal straten 5

Egaliseren van de vloeren boven begonnen
Van den Oever is begonnen met het egaliseren van de vloeren. Vandaag is eerst de bovenverdieping gedaan, samen met een paar bewonerskamers van groep Oranje.    
Egaliseren vloeren 1 Egaliseren vloeren 2
Egaliseren vloeren 5 Egaliseren vloeren 6

De afzuigkap van de grote keuken is ook gemonteerd
Vandaag is het systeem voor de afzuiging van de keuken gemonteerd. Een mooie rvs-afzuigkap, een externe motor en alle leidingen naar de schoorsteen.  
afzuigkap 2 afzuigkap 3

Fraai uitzicht vanaf de nok van de kinderboerderij
Het is een stukje omhoog maar zeker wel de moeite waard, vanuit de nok van de kinderboerderij is er een prachtig uitzicht op het groen wat de afgelopen dagen en weken geplant is.
fraai uitzicht

Er komt steeds meer licht

Met het aanleggen van de binnenverlichting, komt het zorgpaviljoen er iedere keer anders uit te zien.
binnenverlichting 1

De eerste vloer ligt er in
Vandaag heeft van den Oever de eerste vloer in het zorgpaviljoen gelegd. De grote dagbestedingsruimte boven heeft nu een prachtige vloer.     
1e vloer gelegd 2 1e vloer gelegd 3 
1e vloer gelegd 4 1e vloer gelegd 6

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin