Overzicht

Afwerking, leidingwerk, precies zetwerk, voegen van metselwerk.... zelfs in de vakantie is er met een klein team doorgewerkt bij Zorglandgoed Bloemfonteijn.


Afwerking, leidingwerk, precies zetwerk, voegen van metselwerk.... zelfs in de vakantie is er met een klein team doorgewerkt bij Zorglandgoed Bloemfonteijn. Via foto's laten we u de voortgang van de bouw zien. Deze foto's zijn van de periode 25 juli t/m 17 augustus.

Vloer boven in de volgende fase
De vloeren boven zijn in de volgende fase van de afwerking gekomen. Er wordt nu een net aangebracht waarop straks de leidingen van de vloerverwarming en vloerkoeling komen te lopen. 
vloer volgende fase 1 vloer volgende fase 2
 
Dak nu volledig dicht
Het dak is nu volledig dicht. Het kan gaan regenen, het water zal niet meer naar binnen lopen. Er komt straks nog een mooie afwerklaag overheen.  
dak dicht 1 dak dicht 2

Aanleg leidingwerk water en verwarming gestart
De medewerkers van onze partner Stravers uit Meerkerk zijn gestart met het aanleggen van de waterleidingen en verwarmingsslangen op de eerste verdieping. In totaal komt er meer dan 10 kilometer leiding in het gebouw.  
aanleg leiding 2 aanleg leiding 3

Een lastig werkje
Het wordt een schitterend geheel. Strak zetwerk met veel precisie aangebracht. Maar lastig is het wel, zo blijkt uit deze foto’s.  
zetwerk precies werk 1 zetwerk precies werk 2

Verder met het leidingwerk
Het is wel bouwvakvakantie maar de bouw ligt niet helemaal stil. Deze week is er met een kleinere ploeg gewerkt aan de leidingen en luchtkanalen.  
leidingwerk 1 leidingwerk 3

Voegwerk gaat door en steigers eraf…
Afgelopen week is het voegwerk gestaag gevorderd en daar waar dit klaar is, wordt de steiger er gelijk afgehaald. Dit geeft een heel ander beeld van het gebouw, zoals blijkt uit de foto’s.    
steigers eraf en voegwerk 1 steigers eraf en voegwerk 3
steigers eraf en voegwerk 4 steigers eraf en voegwerk 5

Prachtige luchtfoto’s van het Zorglandgoed in aanleg
Vandaag prachtige luchtfoto’s ontvangen van Zorglandgoed Bloemfonteijn in aanleg. De contouren van de diverse onderdelen zijn zo heel goed zichtbaar. Veel dank aan Tanja van der Markt voor het maken en beschikbaar stellen van de foto’s.  
luchtfoto 1 luchtfoto 2


Mooie foto’s zonder steiger

Nu de steiger eraf is, worden de contouren van het pand veel beter zichtbaar.  
steigers eraf 1 steigers eraf 3

Grote brug nu ook klaar
Midden op  het landgoed is de nieuwe brug, die de twee percelen met elkaar verbind, nu ook klaar. Een prachtig bouwwerk van hardhout zorgt ervoor dat het verharde wandelpad keurig over de brede watergang wordt geleid. De bruggen bij het zorglandgoed zijn herstelde loopplanken van schepen. Stichting Bloemfonteijn had deze gekregen in zeer vervallen toestand maar dankzij een nieuw dek en geschilderde leuning maken we er weer iets moois van." Aldus Jos van de Lindeloof, tuin- en landschapsarchitect van Bloemfonteijn.    
Grote brug klaar 1 Grote brug klaar 3
Grote brug klaar 4 Grote brug klaar 5

 

 

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin