Overzicht

De bouw van dit zorglandgoed nadert de oplevering.


In het hart van de Betuwe liggen Varik en Heesselt. Aan de rand van deze dorpen, tussen de fruitbomen, bloeit iets heel bijzonders op. Een zorglandgoed waar mensen met een verstandelijke beperking vrijuit kunnen wonen, ‘werken’ en leven. In de privacy van een eigen studio, met 24 uur professionele zorg en 6 hectare aan mogelijkheden voor dagbesteding.

Wij hebben het ontwerp voor dit zorglandgoed mogen maken. Ons zusterbedrijf Bouw-en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel realiseert de bouw ervan. Via foto's laten we u de voortgang van de bouw zien. Deze foto's zijn van de periode 26-30 november. We naderen de oplevering dus het eindresultaat is al goed te zien. Afgelopen dagen zijn we druk geweest met de inrichting van het zorglandgoed; de meubels, de plafonds en de vloeren.

Plafonds verder gereed
De afgelopen dagen is er volop doorgewerkt aan de plafonds. Nog enkele ruimten en ook deze klus is geklaard.
plafonds 5 plafonds 6

Meubels dagbesteding gebracht
De eerste meubels zijn er ook al. De fraai gekleurde stoelen voor de papegaai en dolfijn zijn er, evenals de mooie houten tafels.
meubels 1 meubels 3

Steeds meer vloeren gereed
De afgelopen week heeft van den Oever hard gewerkt aan het leggen van de vloeren. Steeds meer kamers hebben intussen een mooie vloer.
vloeren 1 vloeren 4

Stalen randen rondom de vijvers bevestigd
De vijvers rondom de gebouwen worden verfraaid met een mooie rand van cortenstaal.Om straks geen grote donkere waterplassen te krijgen, hebben we de vijvers in de buurt van de gebouwen voorzien van enkele spots. Daardoor wordt het water straks prachtig aangelicht.
Vijver 1 vijver 5

Aanleg van de beregeningsinstallatie krijgt vorm
Heel veel buizen, kabeltjes en graafwerk maar we krijgen er straks wel plezier van. Hoe mooi en warm de zomer ook zal worden, Bloemfonteijn behoudt een frisse groene grasmat.
aanleg beregening 4 aanleg beregening 5

Centrale keuken in aanbouw
Ook de centrale keuken ondergaat een complete metamorfose. Alle apparatuur is gearriveerd en Middelkoop uit Culemborg monteerde afgelopen week alle keukenkastjes en bladen. Ook de afzuigkap is in bedrijf genomen.
keuken 1 keuken 3

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin