Overzicht

Afgelopen weken zien we veel vorderingen aan het zorglandgoed Bloemfonteijn, zowel binnen als buiten wordt hard gewerkt.


In het hart van de Betuwe liggen Varik en Heesselt. Aan de rand van deze dorpen, tussen de fruitbomen, bloeit iets heel bijzonders op. Een zorglandgoed waar mensen met een verstandelijke beperking vrijuit kunnen wonen, ‘werken’ en leven. In de privacy van een eigen studio, met 24 uur professionele zorg en 6 hectare aan mogelijkheden voor dagbesteding.

Wij hebben het ontwerp voor dit zorglandgoed mogen maken. Ons zusterbedrijf Bouw-en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel realiseert de bouw ervan.  Via foto's laten we u de voortgang van de bouw zien. Deze foto's zijn van de periode 8 - 18 november. We zien veel vorderingen aan het zorglandgoed die buiten gebeuren bij de wegen, beregening, parkeervakken en het dierenverblijf. Binnen wordt er volop doorgewerkt aan de inrichting.

De eerste kamers krijgen een kleur
Schilder Jan van Mourik is intussen gestart met het behangen en sauzen van de kamers van onze bewoners. Ook krijgen de eerste kamers een kleurtje.
schilderen kleur 1 schilderen kleur 2

Aanleg beregening gestart

Om ervoor te zorgen dat de tuin, het park en het landgoed ook in droge perioden mooi groen blijft, wordt er een beregeningsinstallatie aangelegd. De mannen van Interpomp zijn er nu volop mee bezig.
aanleg beregening 1 aanleg beregening 2

De parkeervakken zijn aangelegd
De parkeervakken liggen er ook al. In een sneltreinvaart hebben de mannen van Van Doorn deze klus geklaard.De parkeervakken zijn aangelegd in een zogenaamde halfverharding. De stenen kennen veel open tussenruimten waardoor regenwater makkelijk weg kan zakken. Deze tussenruimten zijn vandaag gevuld met heel mooi bazaltspit.

parkeervakken 1 parkeervakken 7

Toegangsweg in voorbereiding
De laatste fase van het straatwerk komt ook in zicht: het aanleggen van de toegangsweg. De eerste werkzaamheden, het zetten van de banden, is in uitvoering.
toegangsweg voorbereiding 2 toegangsweg voorbereiding 3

Zinken goot van het dierenverblijf aangebracht
Gerrit van Londen heeft vandaag de zinken goot bij het dierenverblijf aangebracht. De arbeid wordt door hem gesponsord. Daarmee is ook dit gebouw weer een stapje verder klaar.
dierenverblijf zinken goot 1 dierenverblijf zinken goot 3
Kersenboom onderweg naar het landgoed
Vandaag een kersenboom cadeau gekregen van Henk Verwoert, de vorige eigenaar van het achterste gedeelte van het landgoed. Deze kersenboom ging met bijzonder transport naar het landgoed. We gaan deze planten vlak bij de kinderboerderij. Vroeger stond er op deze plek ook een kersenboomgaard die door de opa van Rian werd onderhouden.
kersenboom 3 kersenboom 5

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin