Overzicht

Deze week maakt Entropal de aluminium kozijnen voor zorglandgoed Bloemfonteijn.


Deze week maakt aluminiumbedrijf Entropal de aluminium kozijnen voor zorglandgoed Bloemfonteijn. Entropal is net als ons onderdeel van de J.C. van Kessel Groep.

De toekomstige beheerders, Rian en Monique Verwoert hebben deze week de Entropal fabriek in Geldermalsen bezocht om het proces van dichtbij mee te maken. Zoals bij alle projecten, worden ook voor dit zorglandgoed duurzame, hoogwaardige materialen gebruikt. De deskundige medewerkers zetten de kozijnen in de fabriek in elkaar waarna onze collega's van het bouwbedrijf ze op locatie in de stelkozijnen monteren.

Voor dit mooie project hebben wij het ontwerp mogen verzorgen. Ons bouwbedrijf J.C. van Kessel is afgelopen december gestart met de bouw van het zorgpaviljoen.

aluminium kozijnen bloemfonteijn entropal 1 aluminium kozijnen bloemfonteijn entropal 2
aluminium kozijnen bloemfonteijn entropal 3 aluminium kozijnen bloemfonteijn entropal 4

Zorglandgoed Bloemfonteijn

In het hart van de Betuwe liggen Varik en Heesselt. Aan de rand van deze dorpen, tussen de fruitbomen, bloeit iets heel bijzonders op. Een zorglandgoed waar mensen met een verstandelijke beperking vrijuit kunnen wonen, ‘werken’ en leven. In de privacy van een eigen studio, met 24 uur professionele zorg en 6 hectare aan mogelijkheden voor dagbesteding.

Bloemfonteijn is een initiatief van Rian en Monique Verwoert. Sinds 2008 werken zij aan de realisatie van het zorglandgoed, waarvan zij zelf niet alleen de beheerders, maar ook de eerste bewoners zullen zijn. Samen met hun kinderen Ricardo, Audrey en Sherilyn. Sherilyn is meervoudig verstandelijk gehandicapt en zal de eerste bewoonster van het zorgpaviljoen zijn.

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin