Overzicht

Afgelopen week is de 1e steen door Rian Verwoert, zijn dochter Sherilyn en Adrie van Kessel geplaatst.

 

 


In het hart van de Betuwe liggen Varik en Heesselt. Aan de rand van deze dorpen, tussen de fruitbomen, bloeit iets heel bijzonders op. Een zorglandgoed waar mensen met een verstandelijke beperking vrijuit kunnen wonen, ‘werken’ en leven. In de privacy van een eigen studio, met 24 uur professionele zorg en 6 hectare aan mogelijkheden voor dagbesteding.

Op 7 juni hadden we met elkaar een mooie bijeenkomst rondom de eerste steen. Omdat er nog heel veel bouwwerkzaamheden moesten plaatsvinden, was er een groot risico op beschadigen. Daarom is deze “eerste steen”, een cadeau van architect en aannemer Adrie van Kessel, bewaard gebleven in de kast.

Afgelopen week is de steen door Rian Verwoert, zijn dochter Sherilyn en Adrie van Kessel echt geplaatst. Daarna was het aan onze bouwvakkers om deze ook echt vakkundig in te metselen. Dat is keurig gedaan.

Wij hebben het ontwerp voor dit zorglandgoed mogen maken. Ons zusterbedrijf Bouw-en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel realiseert de bouw ervan. Via foto's laten we u de voortgang van de bouw zien. Kijk daarom regelmatig op onze website.

inmetselen 1e steen bloemfonteijn 1 inmetselen 1e steen bloemfonteijn 5
inmetselen 1e steen bloemfonteijn 8 inmetselen 1e steen bloemfonteijn 10
inmetselen 1e steen bloemfonteijn 16 inmetselen 1e steen bloemfonteijn 18
inmetselen 1e steen bloemfonteijn 22 inmetselen 1e steen bloemfonteijn 26
inmetselen 1e steen bloemfonteijn 31 inmetselen 1e steen bloemfonteijn 36

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin