Overzicht

Afgelopen zaterdag was het weer zover, ZVDO´74 organiseerde voor de 10de keer de 3 uur en 33 minuten race in Aqua Altena te Andel. Deze wedstrijd werd gesponsord door J.C. van Kessel, Alfa Accountants en Hak Conserven. Tijdens de 3 uur en 33 minuten race is het de bedoeling dat teams zo veel mogelijk banen zwemmen in de tijd van 3 uur en 33 minuten. Dit jaar deden 14 teams mee aan de race wat een gezellig vol zwembad opleverde. In totaal zwommen de 14 teams gezamenlijk 6054 banen, een afstand van 151,35 kilometer.

Renny de Graaff-Vos, marketing manager bij de J.C. van Kessel Groep deed verslag. "De ploegen waren verdeeld in 2 categorieën, wedstrijdzwemmers met 9 teams en master zwemmers met 5 teams. Ons team van de J.C. van Kessel Groep kwam uit in de categorie 'masters'. Mensen die wel van zwemmen houden, maar meer voor de gezelligheid dan voor de snelheid zwemmen. Na de eerste tussenstand bleek dat we de leiding hadden gepakt met 50 meter (2 banen) voorsprong op de nummer 2. Dit motiveerde enorm, en de snelheid kon worden vastgehouden wat na de tweede en derde tussenstand een voorsprong van 150 meter op de nummer 2 had opgeleverd. Zo'n zwemrace is echter niet niks, en de vierde periode liet een klein dipje zien, waardoor, met nog een uur te gaan, ons J.C. van Kessel team gelijk stond met de nummer 2. Het laatste restje energie werd opgezocht om allemaal nog een keer te kunnen knallen in het water. Na een spannende sprintestafette in de laatste 13 minuten liet de uitslag even op zich wachten. Spannend! Uiteindelijk bleek dat ons team met 15,35 gezwommen kilometers de winst had gepakt. Een eerste plaats om trots op te zijn!"

3 33 race 2016 1 3 33 race 2016 2
3 33 race 2016 3 3 33 race 2016 4
Deelnemers: Niels Kamphuis, Martijn den Dekker, Wim Vos, Paul van Bergen, Kim van Bergen, Annemarie van der Pol, Chantal Timmersmans en Renny de Graaff-Vos

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin