Overzicht

Donderdag 20 augustus is onder toeziend oog en met behulp van familie Hol de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van buxuskwekerij Het Groene Blaadje in Waardenburg.


Donderdag 20 augustus is onder toeziend oog en met behulp van familie Hol de eerste paal geslagen voor de nieuwbouw van buxuskwekerij Het Groene Blaadje in Waardenburg. Frans Hol vertelt enthousiast over de plannen. "Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar we zijn enorm blij dat we nu eindelijk kunnen starten met de nieuwbouw. De nieuwe loods zal een inpandig kantoor met kantine krijgen. Aan de achterzijde komt een machineberging, waar we naast opslag van machines de buxussen ook kunnen oppotten, knippen en wassen. In de verwarmde werkplaats komt een kraanbaan. Ook in onze handel zien we dat er steeds minder mensenhanden nodig zijn, en dat er meer en meer door machines gedaan wordt. Met deze moderne loods kunnen we de komende jaren weer vooruit. We kunnen niet wachten tot de oplevering."

De bouw wordt verzorgd door Bouw- en Aannemingsbedrijf J.C. van Kessel uit Geldermalsen. Frans: "Ze hebben de winkel voor Hol Plant en Kado in Meteren ook naar volle tevredenheid gebouwd. Het ontwerp komt van de hand van Van Kessel Architectuur, wat bij dezelfde groep hoort. Ze weten de vertaalslag van wat wij willen naar ontwerp uitstekend te maken. Ze denken mee en ontzorgen. Met de drukte rondom ons bedrijf is dat precies wat we nodig hebben."

De oplevering zal komende december zijn.

Hol Waardenburg - officieel 1e paal 5 Small Hol Waardenburg - officieel 1e paal 7 Small
Hol Waardenburg - officieel 1e paal 20 Small Hol Waardenburg - officieel 1e paal 26 Small
Hol Waardenburg - officieel 1e paal 28 Small Hol Waardenburg - officieel 1e paal 31 Small
Hol Waardenburg - officieel 1e paal 33 Small Hol Waardenburg - officieel 1e paal 35 Small
Hol Waardenburg 1e paal 5 Hol Waardenburg 1e paal 6

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin