Overzicht

De 1e paal is afgelopen vrijdag feestelijk de grond in gegaan bij Zorglandgoed Bloemfonteijn.


In het hart van de Betuwe liggen Varik en Heesselt. Aan de rand van deze dorpen, tussen de fruitbomen, bloeit iets heel bijzonders op. Een zorglandgoed waar mensen met een verstandelijke beperking vrijuit kunnen wonen, ‘werken’ en leven. In de privacy van een eigen studio, met 24 uur professionele zorg en 6 hectare aan mogelijkheden voor dagbesteding.

Bloemfonteijn is een initiatief van Rian en Monique Verwoert. Sinds 2008 werken zij aan de realisatie van het zorglandgoed, waarvan zij zelf niet alleen de beheerders, maar ook de eerste bewoners zullen zijn. Samen met hun kinderen Ricardo, Audrey en Sherilyn. Sherilyn is meervoudig verstandelijk gehandicapt en zal de eerste bewoonster van het zorgpaviljoen zijn. Het architectenbureau Van Kessel Architectuur en Projectmanagement uit Geldermalsen heeft gezorgd voor het ontwerp van dit zorgpaviljoen. Afgelopen week is bouwbedrijf J.C. van Kessel uit Geldermalsen gestart met de bouw van het zorgpaviljoen. Rian Verwoert: “Deze aannemer heeft zeer veel ervaring met het ontwerpen en bouwen van diverse soorten panden en heeft een uitstekende reputatie. Hoogwaardige kwaliteit, uitstekende vakmensen en perfect vakwerk is waar bouwbedrijf J.C. van Kessel voor staat en wij hebben er alle vertrouwen in dat ze deze opdracht op de beste manier uit gaan voeren. `Ervaar de ervaring’ is het credo van de onderneming. Wij zijn bijzonder blij dat we me deze aannemer aan de slag kunnen.”

“We voelen ons vereerd dat we mee mogen werken aan dit bijzondere project”, aldus Adrie van Kessel, directeur van J.C. van Kessel Groep. “We kunnen niet wachten om de sleutel te overhandigen en de eerste bewoners te zien genieten van hun nieuwe onderkomen”.

Afgelopen vrijdag is in aanwezigheid van de toekomstige bewoners en hun familie, de aannemers en medewerkers, vrienden, bekenden, buren en familie de eerste feestpaal de grond ingegaan. Assistentie hierbij werd geboden door niemand minder dan Sherilyn zelf. Nadat de toekomstige bewoners hun naam en tekening op de paal hadden getekend, was het tijd voor de fles champagne. Nadat de paal was “gedoopt” met champagne, werd die vakkundig door Sherilyn de grond in geslagen. Tot slot werden kleurrijke ballonnen opgelaten door de toekomstige bewoners, vrienden, familie en bekenden. Een prachtige middag voor dit mooie project.

De voortgang van de bouw kunt u volgen op deze pagina of op de website van Zorglandgoed Bloemfonteijn: www.bloemfonteijn.nl. Ook via twitter blijft u op de hoogte: https://twitter.com/KesselGroep

Bloemfonteijn 2 klein Bloemfonteijn 3 klein Bloemfonteijn 4 klein 

Bloemfonteijn 5 klein Bloemfonteijn 6 klein Bloemfonteijn 7 klein

 Bloemfonteijn 8 klein Bloemfonteijn 9 klein

 

 

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin