Voor het ontwerpen van uw nieuwe woning of bedrijfspand bent u bij Van Kessel Architectuur en Projectmanagement aan het goede adres. Wij helpen u vanaf de eerste schetsen tot de oplevering. Wij hebben een helder stappenplan opgesteld zodat u weet wat u kunt verwachten.

Dankzij onze 3G-benadering, wat staat voor Geen-Gezeur-Garantie, bent u verzekerd van een zorgeloze en professionele begeleiding tijdens elke fase van het project. Vindt u kwaliteit en ontzorgen belangrijk? Kom dan eens langs om onder het genot van een lekker kopje koffie uw wensen te bespreken.

Op deze pagina leest u meer over ons architectenbureau. Klik op één van de submenu's om meer over dit betreffende onderwerp te lezen.

J.C. van Kessel Groep

Ons architectenbureau is één van de negen bedrijven van de J.C. van Kessel Groep. Deze unieke, veelzijdige groep weet dankzij de samenwerking tussen haar bouw-gerelateerde bedrijven de mooiste projecten op te leveren. Op deze manier nemen wij u de zorg uit handen en ondersteunen we u; van de eerste schetsen tot de aankoop van bouwgrond en van de realisatie van de bouw tot het toepassen van duurzame energie. U bepaalt of u het hele traject gebruikt of een enkele stap ervan. Klik hier om de brochure van de J.C. van Kessel Groep te bekijken

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin