Hoe moet uw nieuwe woning eruit komen te zien? Een klassieke villa of juist een modern, strak appartement? Wilt u uw nieuwe kantoor of bedrijfspand laten opvallen in de omgeving, of moet het naadloos aansluiten bij het landschap? U heeft er vast al over nagedacht, maar twijfelt misschien over wat er kan en mag. Wij helpen u in kaart brengen wat het beste bij u en uw woon/werkwensen past en gaan daarna aan de slag om een passend ontwerp te maken.

Om u een duidelijk en transparant beeld te geven hebben we een stappenplan opgesteld zodat u weet wat u van ons mag verwachten in elke fase van het project.

WensSmall1. Wens
U heeft een idee of wens. In een vrijblijvend gesprek leert u ons kennen en kijken we hoe wij uw wensen kunnen laten aansluiten bij uw budget. Tijdens dit gesprek vertalen we uw ideeën naar een eerste schets op papier. U heeft direct een goede voorstelling van ons en de mogelijkheden voor uw woning of kantoor. Deze stap is geheel vrijblijvend.

2. Ontwerp
OntwerpenSmallNaar aanleiding van het kennismakingsgesprek ontvangt u van ons een offerte waar u (desgewenst) per onderdeel opdracht voor kunt verstrekken. Vervolgens gaan wij kijken naar de praktische mogelijkheden, de regelgeving, het bestemmingsplan in uw gemeente; wat kan en mag er op uw locatie. Wij maken een schetsontwerp met gevelimpressies en een ruimtelijke indeling. Dit alles presenteren we u voorzien van praktisch en professioneel advies. Daarnaast ontvangt u van ons ook een budgetraming voor de realisatie van de bouw.

3. Technische uitwerking
TechnischSmallNa een persoonlijk gesprek betreffende stap 2 en uw feedback/akkoord, gaan we met het schetsontwerp naar commissie Welstand en toetst de gemeente het bestemmingsplan. Onze technische tekenaars maken de vertaalslag naar bouwkundige plattegronden, gevels, doorsnedes, details, constructie en 3D-tekeningen. In deze fase ziet u uw wensen en ideeën een maakbaar, leefbaar en bruikbaar gebouw worden. Nu begint het echt te leven, zeker als u mee gaat denken over de afwerking, kleuren en materialen. U ontvangt in deze stap ook een detailbegroting voor de bouw.

AdviesSmall4. Voorbereiding bouw
Tijdens de tekenfase, en in voorbereiding op de bouw, regelen wij voor u de vergunningaanvraag. Vanzelfsprekend ontwerpen we volgens het bouwbesluit. In deze fase selecteren we met u een aannemer, en bereiden wij het werk voor zodat de bouw in dezelfde vaart door kan gaan. Ook kunnen wij u adviseren op het gebied van interieur.

5. Bouw
BouwbegeleidingSmallOok in de bouwfase kunnen we bij uw project betrokken blijven d.m.v. directievoering. Een samenwerking met ons zusterbedrijf Bouwbedrijf J.C. van Kessel ligt voor de hand. Hierbij bent u verzekerd van een vlotte doorloop, onze ‘Geen-gezeur-garantie’ en professionele begeleiding tijdens elke fase van de bouw. Dit alles passend binnen het afgesproken budget.

6. Genieten
Nu is het uw beurt. U kunt uw droomhuis echt gaan beleven of aan de slag in uw nieuwe bedrijfspand.

Wij bieden het complete pakket aan. U kiest zelf van welke stappen u gebruik wenst te maken. Transparantie en openheid zijn hierin onmisbaar. Dit geldt ook voor ons bouwbedrijf. Maakt u liever gebruik van een lokale E-installateur, of wilt u liever een andere keuken dan kunt u hierin vrij kiezen.

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin