Aan de hand van onze kernwaarden laten we u zien wat we u kunnen bieden.

Unieke veelzijdigheid

Van Kessel Architectuur en Projectmanagement is één van de zeven bedrijven van de J.C. van Kessel Groep. Ondernemen met visie staat voorop bij onze groep. Het grote voordeel van de verschillende bedrijven is dat we alle kennis kunnen combineren en zo tot unieke oplossingen komen. Wij bieden een totaal concept, van ontwikkeling tot ontwerp en daadwerkelijke bouw. Hiermee bieden we u het meest optimale resultaat.

Vakmanschap

We gebruiken degelijke en duurzame materialen en bieden meer dan 40 jaar vakmanschap en ervaring. We kunnen allround werken omdat we de expertise in huis hebben om alle onderdelen van het ontwerp zelf te doen. Vanzelfsprekend zijn we aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie van BNA. We weten veel van hygiënecodes en van bestemmingsplannen en RO procedures. Ook is er veel kennis aanwezig op het gebied van agro-business (fruit gerelateerde bouw).

Betrouwbaar

Een stabiel bedrijf en heldere communicatie. Wij werken volgens de bijzondere 3G benadering. Dat staat voor Geen-Gezeur-Garantie. We verplaatsen ons in uw schoenen. Ons onderscheidend vermogen is dat we compleet ontzorgen en eventuele problemen meteen oplossen.

Verbondenheid

Samenwerking is de sleutel tot succes; intern tussen collega’s en onze bedrijven binnen de J.C. van Kessel Groep. Dat uit zich in een derde generatie van dezelfde familie in onze bouwteam. Extern vinden wij de verbondenheid met klanten, onderaannemers en partners ook zeer belangrijk. Zo werken wij al jaren samen met dezelfde onderaannemers. Deze partners kennen onze werkwijze en gaan net als wij voor kwaliteit en service.

Inlevingsvermogen

Wij verplaatsen onszelf in uw situatie en gaan nog een stap verder om tot de perfecte oplossing te komen. Bedrijven en particulieren komen vaak bij ons als ze iets willen wat in basis niet kan. Als ze vastlopen met vergunningen, als een gebouw langs een erg drukke weg geluidswerend moet zijn of als luchtdichtheid en brandveiligheid een issue is.

Ondernemerschap

Ondernemen zit in ons DNA; kansen zien en benutten met een passie voor het vak. Groot geworden in de agro-business maar ondertussen ook de liefde voor het ontwerpen van luxe villa’s en woonboerderijen verwezenlijken én perfectioneren.  Een blijvende trend waar wij reeds lange tijd mee bezig zijn is duurzaam bouwen en revitalisatie van bestaand vastgoed. Met een architectendiploma van de TU Delft op zak, is ontwerpen nog steeds de grote passie van onze directeur Adrie van Kessel. Hij tekent de eerste schetsen voor de grotere, nieuwe projecten nog altijd zelf.

Wij bespreken graag uw wensen

MerlevanSonCreatie 54

Invalid Input

Vul een telefoonnummer in

Vul een naam in

Vul een geldig e-mailadres in

Invalid Input

Invalid Input

Deel deze pagina Linkedin